Leilighetene

Leilighet H0201
Verdt å tenke på:
Soveværelsene vender mot morgensolen og det største soverommet har balkong hvor frokosten kan nytes.
Leilighetens planløsning fokuserer på å skape rom for gode felles opplevelser. Kjøkkenøya er fin til bruk for å ønske gjester velkommen. Middagsbordet blir et naturlig samlingspunkt mellom stue og kjøkken. Her er det god plass til å ha det hyggelig med venner og familie. Når du har lyst til å trekke deg litt tilbake, kan du benytte biblioteket og kanskje nyte en god bok. Oppholds-områdene har god kontakt med naturen og lyset takket være store vinduer. Terrassen som er orientert mor syd og vest gir en god følelse av å være midt i naturen her i annen etasje, sammen med en fin frodig utsikt.
Plan: 2
Areal BRA-i: 150 m2
Bruksareal: 159 m2
Areal BRA-e: 9 m2
TBA: 19 m2
Antall soverom: 2-3
Pris: 35.000.000,- eks. omk.
Kjøkken og spisestue, leilighet H0201

Leilighet H0202
Verdt å tenke på:
Dette er toppleiligheten med prosjektet største terrasse. Leiligheten er planlagt for å ha store og gode sosiale soner. Det er en romslig mingle- og spisesone som er et trivelig samlingspunkt. Sofaområdet sammen med biblioteket danner en fin, rolig sone for gode samtaler. Gasspeisen skaper et trivelig miljø og har innsyn fra alle sonene.
Sove- og oppholdsområdene er adskilt og gir mulighet for «å trekke seg tilbake» når dette er ønsket.
Her i annen etasje får du en luftig følelse med utsikt over haven med de praktfulle eiketrærne og nabolaget. Mot syd gir det skrånende terrenget en meget åpen opplevelse av miljøet.
Plan: 2
Areal BRA-i: 153 m2
Bruksareal: 162 m2
Areal BRA-e: 9 m2
TBA: 24 m2
Antall soverom: 2-3
Pris: 29.990.000,- eks. omk.
Kjøkken, leilighet H0202