Leveranse
Om interiørvalg
Når du åpner dørene til ditt nye hjem i Risbakken blir du møtt av en harmonisk fargepalett med utstrakt bruk av kvalitetsmaterialer.
Det handler om å fylle sansene med visuell glede og føle at man «lander» når man kommer innenfor dørene.
Det lyse kjøkkenet fra Kvänum står elegant til gulvet i en dyp gråbrun tone. På badet blir man møtt av storformat fliser i en behagelig sandfarge som gir en varm og naturlig følelse. Stilen fullføres med VVS-utstyr fra Dornbracht.
Kvalitet, rene linjer og funksjonalitet har vært retningsgivende når vi utformet interiøret. Alt er nøye gjennomtenkt, hvorav form og farger spiller sammen for en avdempet atmosfære det er godt å leve i.
Dette er boliger for de kvalitetsbevisste med et ønske om det lille ekstra.

Gitte Rimstad
Interiørarkitekt/partner RCO Interiørdesign
Kvalitetskjøkken fra Kvänum
Kjøkken fra Kvänum for verdi kr. 600.000.

I Risbakken 20 er det valgt kjøkken fra Kvänum fordi kjøkkenet er ett av hjemmets viktigste rom i en moderne bolig, og her ønsker vi kun de beste løsningene med høyest mulig kvalitet. Det leveres hvitevarer og ventilator fra Miele og kjøkkenarmatur fra Dornbracht.
Baderom
Alle leilighetene har to bad, ett med badekar. Baderomsinnredning er Dansani Calidris med vasken "Shape". Armaturen er fra Dornbracht.
Det er valgt store fliser i 60 x 60 cm, Living Ceramics Allure Sand, på både gulv og vegg. Vegg bak badekar skal leveres med flis type Bera & Beren Wall Saw i fargen "Light Grey" og str. 30 x 90 cm.
Gasspeis
Det leveres gasspeis i stue fra Peisselskapet, type Vision Line Superior 1100 B (tresidet gasspeis med tre brennere) med Superior Carrara steiner. Peisåpning ca. 45 cm fra gulv. Brennkammer 110 cm. Se leveransebeskrivelse for flere detaljer.
Parkett
Innvendige gulv i alle rom, inkl. wc (ikke bad og vaskerom) skal utføres som 1-stavs oljet eikeparkett 13,5 mm tykkelse, 180 mm bredde og 1600-2400 mm lengde.
Belysning
Belysning skal utføres i henhold til egen belysningsplan.